Προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και συγκρούστηκαν με όχημα της ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα στη Λεμεσό

Προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και συγκρούστηκαν με όχημα της ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα στη Λεμεσό

Γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 27χρονος έχοντας ως συνοδηγό 19χρονη, σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού.

Στην προσπάθεια των μελών της ΥΚΑΝ να προβούν σε έλεγχο, ο 27χρονος κινήθηκε με το όχημα του προς τα εμπρός με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του χώρου αποσκευών του οχήματος, ένα νάιλον σακούλι, που περιείχε πέντε νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους πέντε κιλών.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκαν εναντίον τους και δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 27χρονου στην επαρχία Λεμεσού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία πλήρη φυσίγγια, μία μεταλλική χαλκοσωλήνα και ποσότητα πυρίτιδας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE