Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του υπόπτου για τα 132 κιλά κάνναβης σε εμπορευματοκιβώτιο

Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του υπόπτου για τα 132 κιλά κάνναβης σε εμπορευματοκιβώτιο

Διάταγμα κράτησης για άλλες οκτώ ημέρες εξέδωσε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, σε σχέση με την ποσότητα κάνναβης, βάρους 132 κιλών, που εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι Λεμεσού.


Ο ύποπτος, ο οποίος αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, είχε συλληφθεί στη βάση μαρτυρίας, σε σχέση με το εμπορευματοκιβώτιο που έφθασε, στις 3 Μαρτίου, στο λιμάνι Λεμεσού, από την Ισπανία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 24 παλέτα με συσκευασίες ζωοτροφών ενώ σε δύο παλέτα εντοπίστηκαν κρυμμένα 132 αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 132 κιλών.

Οι εξετάσεις των ανακριτών της ΥΚΑΝ συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE