Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στο podcast της Διονυσίας Ζαπατίνα στο gossip-tv.gr, όταν ρωτήθηκε για το GNTM, έδωσε την εξής απάντηση:
«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το έκανα.
Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν.
Πηγή: zappit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις