Πήγε βόλτα με τους σκύλους του και παγιδεύτηκε στη λάσπη - Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου

Πήγε βόλτα με τους σκύλους του και παγιδεύτηκε στη λάσπη - Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου

Ηλικιωμένος παγιδεύτηκε στη λάσπη μετά από βόλτα με τους σκύλους του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Η ώρα 19:35 λήφθηκε κλήση για διάσωση ηλικιωμένου ατόμου σε αγροτική περιοχή στην επαρχία Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ενώ βρισκόταν σε πεζή διαδρομή μαζί με τους σκύλους του, μεταξύ των χωριών.

Στρουμπί και Γιόλου, παγιδεύτηκε σε λάσπη από το μεσημέρι. Η ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκε, κατάφερε να τον αποπαγιδεύσει με τη χρήση σχοινιών και ακολούθως παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE