Τέξας: Τραγικός θάνατος για εννέα επιβάτες οχημάτων ύστερα από μετωπική σύγκρουση

Τέξας: Τραγικός θάνατος για εννέα επιβάτες οχημάτων ύστερα από μετωπική σύγκρουση

Εννέα άνθρωποι, εκ των οποίων έξι φοιτητές πανεπιστημίου, σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Τέξας.

Ένα φορτηγάκι συγκρούστηκε με βαν που μετέφερε φοιτητές του University of the Southwest από το Νέο Μεξικό.

Σύμφωνα με το NBC, οι φοιτητές ήταν μέλη πανεπιστημιακής ομάδας γκολφ που επέστρεφαν από τουρνουά.
Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στις 20:17 (τοπική ώρα), 14 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Άντριους. Εξήγησε ότι το φορτηγάκι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το βαν. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από την οποία τα δύο οχήματα καταστράφηκαν.

Οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγάκι βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Από τους επιβαίνοντες στο βαν σκοτώθηκαν έξι αθλητές της πανεπιστημιακής ομάδας γκολφ και ο προπονητής τους, ενώ δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE