Ξέσπασε πυρκαγιά σε γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Ξέσπασε πυρκαγιά σε γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Στις φλόγες τυλίχθηκαν γραφεία σε ισόγειο κτιρίου επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή το μεσημέρι της Τετάρτης (16/3) με αποτέλεσμα να τεθεί σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική.

Στο σημείο μετέβησαν δύο πυροσβεστικά για άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς, αφού προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων.

Δεν κινδύνευσε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE