Δυο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακή συμφόρηση - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Δυο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο - Κυκλοφοριακή συμφόρηση - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Μουτταγιάκας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ οι δυο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Λόγω του τροχαίου στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE