Κατολίσθηση στο Περού: Αγνοούνται τουλάχιστον έξι άνθρωποι - «Θάφτηκαν» πάνω από 60 σπίτια

Κατολίσθηση στο Περού: Αγνοούνται τουλάχιστον έξι άνθρωποι - «Θάφτηκαν» πάνω από 60 σπίτια

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι αγνοούνται μετά την κατολίσθηση που παρέσυρε περίπου 60 σπίτια στην πόλη Ρετάμας του βόρειου Περού.

«Έξι άνθρωποι αγνοούνται προς το παρόν, τρεις ενήλικες και τρία παιδιά», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ο υπεύθυνος Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χόρχε Λουίς Εσκομπάρ.


«Εκτιμούμε ότι 60-80 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την κατολίσθηση. Υπάρχουν πολλοί εγκλωβισμένοι», δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Λα Λιμπερτάδ, ο Μανουέλ Λέμπεν, στο δίκτυο Canal N.Στην Ρετάμας, που κατοικείται κυρίως από οικογένειες ανθρακωρύχων, έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία τα οποία έχουν καταφέρει να απεγκλωβίσουν πολλούς κατοίκους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE