Οδηγίες Καρούσου για ελέγχους σε λεωφορεία – Θα υποβάλει λεπτομερή έκθεση για το συμβάν η εταιρεία

Οδηγίες Καρούσου για ελέγχους σε λεωφορεία – Θα υποβάλει λεπτομερή έκθεση για το συμβάν η εταιρεία

Σε σχέση με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα 15/3 το πρωί σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στην Επαρχία Λάρνακας, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει ότι τα αρμόδια Τμήματα του Υπουργείου πληροφορήθηκαν για το περιστατικό και Λειτουργοί τους έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο για επιθεώρηση του οχήματος.

Το λεωφορείο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για χρήση στις Δημόσιες Μεταφορές και κατέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, μεταξύ αυτών και πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου μηχανοκίνητων οχημάτων (MOT) τον Αύγουστο το 2021.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, ενώ αναμένεται η υποβολή λεπτομερούς έκθεσης από την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος έδωσε αμέσως οδηγίες όπως γίνουν επιπρόσθετοι έλεγχοι σε μαθητικά λεωφορεία, ανεξαρτήτως εάν κατέχουν πιστοποιητικά καταλληλότητας. Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες αριθμός μαθητικών λεωφορείων θα περάσει από τεχνικό έλεγχο από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE