Η «σιδηρά κυρία» έβγαλε τα δόντια της – Είπε τον Βαρουφάκη αρχιεγκληματία!!!

Η «σιδηρά κυρία» έβγαλε τα δόντια της – Είπε τον Βαρουφάκη  αρχιεγκληματία!!!

Πέταξε το προσωπείο της η "σιδηρά κυρία" του ΔΝΤ στο χθεσινό Eurogroup και απέδειξε για ποιο λόγο τα πήγαινε καλά με τον Σαμαρά, ο οποίος έσκυβε το κεφάλι σε κάθε της αρρωστημένο «θέλω», καταστρέφοντας τον ελληνικό λαό!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης της χαλάει το «γλυκό» και η κα Λαγκάρντ, αποφάσισε να... προσπαθήσει να τον ξεφτυλίσει στο Eurogroup!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε κάτω από μεγάλες πιέσεις.

Η Λαγκάρντ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, είπε χαρακτηριστικά ότι "πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με ενήλικες στο δωμάτιο", αφήνοντας υπονοούμενα για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η επικεφαλής του Ταμείου είχε άλλη μια ειρωνική ατάκα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup.

Ο Πίτερ Σπίγκελ των F.T., μετέδωσε ότι μόλις είδε τον Βαρουφάκη τον χαιρέτισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: "ο... αρχιεγκληματίας, έρχεται να πει "γεια"".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE