Μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό και απείλησε με όπλο 23χρονο υπάλληλο - Απέσπασε χρηματικό ποσό

Μπούκαρε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό και απείλησε με όπλο 23χρονο υπάλληλο - Απέσπασε χρηματικό ποσό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 11.50μ.μ. χθες, άγνωστος άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, και υπό την απειλή πιστολιού, απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Εντός του υποστατικού κατά την πιο πάνω χρονική στιγμή, βρισκόταν 23χρονος υπάλληλος.

Ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε μαύρα γάντια, τζιν παντελόνι και σακάκι χρώματος χακί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE