Ο Ερντογάν υποδέχτηκε τον Γερμανό Καγκελάριο στην Άγκυρα

Ο Ερντογάν υποδέχτηκε τον Γερμανό Καγκελάριο στην Άγκυρα

Με επίσημη τελετή υποδέχτηκε τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς στο προεδρικό στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στις 16.00 ώρα Τουρκίας (15.00 ώρα Κύπρου).

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι Ερντογάν και Σολτς αναμένεται να συζητήσουν τις διμερείς τους θέσεις και θέματα περιφερειακής και παγκόσμιας σημασίας.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει με τετ-α-τετ μεταξύ των δύο ηγετών, θα ακολουθήσει συνάντηση με τη συμμετοχή και των αντιπροσωπειών τους και στο τέλος θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου. Ο Τούρκος Πρόεδρος θα παραθέσει το βράδυ δείπνο προς τιμήν του Γερμανού Καγκελάριου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE