Απόλλωνας-Ανόρθωση 1-1: Νέα... ΜΑΤΣΑΡΑ και «Χ» στο Τσίρειο

Απόλλωνας-Ανόρθωση 1-1: Νέα... ΜΑΤΣΑΡΑ και «Χ» στο Τσίρειο

Απόλλωνας και Ανόρθωση συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Άνοιξε το σκορ η Ανόρθωση στο 37' με τον Νοβότνι, ισοφάρισε ο Νταμπό για τον Απόλλωνα στο 63'. Απέκρουσε πέναλτι ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα με τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως η Ανόρθωση είχε την ουσία του γκολ και με σκόρερ τον Νοβότνι στο 37' πήρε το προβάδισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.