Διαδήλωση υπέρ της Ρωσίας και του πολέμου στη Λευκωσία - Φωτογραφίες με πανό που έγραφαν «Πούτιν μεγάλε Αρχηγέ»

Διαδήλωση υπέρ της Ρωσίας και του πολέμου στη Λευκωσία - Φωτογραφίες με πανό που έγραφαν «Πούτιν μεγάλε Αρχηγέ»

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση υπέρ της Ρωσίας, από πολίτες, έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας στη Λευκωσία.

Ενώ Ρώσοι πολίτες στη Ρωσία διαδηλώνουν στην ίδια τους τη χώρα, κατά του πολέμου στην Ουκρανία και κατά του Πόυτιν, στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λευκωσία πολίτες επικροτούν τη στάση του Πούτιν και την παράνομη εισβολή στην Ουκρανία.

Οι συμμετέχοντες, γύρω στα 25-30 άτομα, κρέμασαν πανό και πλακάτ έξω από τη πρεσβεία με την αναγραφή, «Πούτιν μεγάλε αρχηγέ», «Ρωσία σώσε τον πλανήτη», με την πεποίθηση πως η Ρωσία θα εξαφανίσει τον φασισμό και τους ναζί.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE