Ομολόγησε ο πατέρας ότι ταρακούνησε το μωρό - Ραγδαίες εξελίξεις για τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό

Ομολόγησε ο πατέρας ότι ταρακούνησε το μωρό - Ραγδαίες εξελίξεις για τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο το άτυχου βρέφους από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος πατέρας, φαίνεται να παραδέχθηκε στους ανακριτές ότι την Τετάρτη 02 Μαρτίου, πριν το βρέφος καταλήξει, όταν ίδιος επέστρεψε από την δουλεία, το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα και τον κούνησε έντονα με σκοπό να σταματήσει.

Την ίδια ώρα, νέα ανάκριση θα δοθεί και από την μητέρα του βρέφους με σκοπό να διαπιστωθούν οι ισχυρισμοί του 37χρονου πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο γονείς 37 και 22 ετών από τη Βουλγαρία οδηγήθηκαν την Πέμπτη 10 Μαρτίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου διατάχθηκε η οκταήμερη προσωποκράτηση τους.

Μετά από τα ευρήματα στη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της, προήλθε λόγω βαριάς κρανιεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE