Σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας παρέστη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας παρέστη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος βρίσκεται στις Βερσαλλίες παρέστη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν για την 18η Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας, που τιμάται στις 11 Μαρτίου.

«Είχα την τιμή να συμμετάσχω σε εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Εμμανουέλ Μακρόν στο Γκραν Τριανόν, για την 18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας», έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Πρόεδρος συμμετείχε στην άτυπη σύνοδο κορυφή των 27 ηγετών κρατών της ΕΕ που συγκάλεσε ο Γάλλος Πρόεδρος, η οποία έχει ως κύριο θέμα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE