Σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας παρέστη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας παρέστη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος βρίσκεται στις Βερσαλλίες παρέστη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν για την 18η Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας, που τιμάται στις 11 Μαρτίου.

«Είχα την τιμή να συμμετάσχω σε εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Εμμανουέλ Μακρόν στο Γκραν Τριανόν, για την 18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Τρομοκρατίας», έγραψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Πρόεδρος συμμετείχε στην άτυπη σύνοδο κορυφή των 27 ηγετών κρατών της ΕΕ που συγκάλεσε ο Γάλλος Πρόεδρος, η οποία έχει ως κύριο θέμα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE