ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγγελίες και πρόστιμα το τελευταίο 24ωρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγγελίες και πρόστιμα το τελευταίο 24ωρο

Σε 7 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 06:00 της Παρασκευής, διενεργήθηκαν συνολικά 1.647 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 497 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 1 υποστατικό, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 123 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης έπειτα από τη διενέργεια 315 ελέγχων, στην Πάφο έγιναν 41 καταγγελίες χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκε 1 πολίτης ύστερα από 360 ελέγχους και στη Μόρφου διενεργήθηκαν 137 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 144 και 30 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Σάντυ», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τις καταγγελίες που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το υλικό και τους χειρισμούς της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE