Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για άναμμα πυρσών σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Αίτηση διατάγματος για αποκλεισμό τους από τα γήπεδα

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για άναμμα πυρσών σε ποδοσφαιρικό αγώνα - Αίτηση διατάγματος για αποκλεισμό τους από τα γήπεδα

Για άμεση εκδίκαση καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροτεχνημάτων, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, με κατηγορούμενους δύο άντρες ηλικίας 35 και 22 ετών, που άναψαν πυρσούς κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Πάφος FC και Άρης Λεμεσού, στις 25 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, στην Πάφο.

Οι 35χρονος και 22χρονος συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικά εντάλματα, γύρω στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης, με την Αστυνομία να προχωρεί άμεσα σε καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Την ίδια ώρα η Αστυνομία υπέβαλε αίτημα για έκδοση δικαστικών διαταγμάτων αποκλεισμού του 35χρονου και του 22χρονου από τους αθλητικούς χώρους. Το Δικαστήριο όρισε την επόμενη ημερομηνία ακρόασης στις 15 Μαρτίου, όταν και αναμένεται να εκδώσει και την απόφαση για έκδοση διαταγμάτων αποκλεισμού των δύο κατηγορουμένων από τους αθλητικούς χώρους.

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους που έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην επόμενη δικάσιμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, κατά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, φίλαθλοι της Πάφος FC έκαναν χρήση πυρσών. Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, οι 35χρονος και 22χρονος αναγνωρίστηκαν ως δύο από τα πρόσωπα που άναψαν πυρσούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE