Ουρές στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα ενόψει νέων αυξήσεων

Ουρές στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα ενόψει νέων αυξήσεων

Ουρές σχηματίστηκαν χθες 9/3 το βράδυ σε πρατήρια βενζίνης στα κατεχόμενα, μετά τις πληροφορίες ότι θα αυξηθεί και πάλι η τιμή των καυσίμων.

Σύμφωνα με την Κίπρις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αύξηση θα φτάσει τις 4 ΤΛ (0.24 ευρώ) το λίτρο. Πολλοί οδηγοί πήραν τ’ αυτοκίνητά τους να γεμίσουν το ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές.

Είχε προηγηθεί η είδηση πως το «υπουργικό συμβούλιο» συζήτηση αύξηση 3,93 ΤΛ το λίτρο για τη βενζίνη 95 οκτανίων και 6,32 ΤΛ για Euro Diesel. Αυτή φέρεται να ήταν η πρόταση της «επιτροπής καυσίμων» που μελετά τις τιμές μία φορά την εβδομάδα και προβαίνει σε εισηγήσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE