Την κρίση λόγω της εισβολής στην Ουκρανία συζήτησε η Υπ. Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο της Σλοβένίας

Την κρίση λόγω της εισβολής στην Ουκρανία συζήτησε η Υπ. Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο της Σλοβένίας

Aνταλλαγή απόψεων για το θέμα της κρίσης που δημιουργήθηκε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου τον με Πρόεδρο της Σλοβενίας Μπόρουτ Παχόρ, τον οποίο συνόδευσε κατά την αποχώρησή του από την Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κ. Δράκου συνοδεύοντας τον κ. Παχόρ κατά την αποχώρησή του, εξέφρασε την εκτίμηση της πολιτείας για τις στενές σχέσεις που διατηρεί η χώρα μας με τη Σλοβενία.

Παράλληλα, προστίθεται, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η επίσκεψη του Σλοβένου Προέδρου στην Κύπρο θα αποδειχθεί ένα ακόμη βήμα προς τις κοινές μας προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών δεσμών σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στο πλαίσιο της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE