Ο Τατάρ ενέκρινε τον ανασχηματισμό της «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα

Ο Τατάρ ενέκρινε τον ανασχηματισμό της «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα

Ο «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζούογλου ανακοίνωσε τις αλλαγές στις οποίες προέβη, κατά τον ανασχηματισμό του «υπουργικού συμβουλίου» του ψευδοκράτους, ο οποίος έλαβε την έγκριση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ.


Μετά από συνάντηση με τον κ. Τατάρ, ο κ. Σουτζούογλου δήλωσε στα κατεχόμενα ότι ο Ογουζχάν Χασίπογλου παραιτήθηκε από το «υπουργείο εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης», στο οποίο διορίστηκε ο Χασάν Τατσόι που αποχωρεί από το «υπουργείο εξωτερικών».

Είπε επίσης ότι το «υπεξ» αναλαμβάνει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.