Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπαίνει για το 11ο χειρουργείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπαίνει για το 11ο χειρουργείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με οξύ που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή η Ιωάννα παρουσίασε επιπλοκή από προηγούμενο χειρουργείο και έτσι θα αναγκαστεί να κάνει άλλο ένα, το 11ο, το οποίο δεν θα είναι αισθητικό.

«Παρουσίασε επιπλοκή από το προηγούμενο χειρουργείο, μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο, έχει μακρύ δρόμο μπροστά της. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο, σε δύσκολο σημείο με την κ. Καλοφώνου» είπε στο Πρωινό ο δικηγόρος της.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκέψη της Ιωάννας όταν λάβει την αγωγή αποζημίωσης. «Δεν έχει κατατεθεί η αγωγή αποζημιώσεως. Αυτό το κορίτσι θα πρέπει κάποια στιγμή να το έχουμε σαν σύμβολο. Έχει ακόμα άλλα 20-30 χειρουργεία. Εξετάζουμε ένα μέρος της αξιώσεως να διατεθεί στη μνήμη της Καρολάιν και στη φιλοζωική εταιρεία που είχε πάρει η δολοφονημένη το σκυλάκι».

Και κατέληξε: «Είχε πει “μη με ξεχάσετε όταν σβήσουν τα φώτα”. Αξίζει αυτό το κορίτσι να μην το ξεχνάμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE