Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα είναι «πολύ διαφορετική» μετά την πολεμική σύγκρουση.


O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα δήλωσε ότι η ειρήνη είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα είναι διαφορετική μετά από την πολεμική σύγκρουση.

“Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό,” είπε ο Ντεριπάσκα που είναι ο ιδρυτής του ρωσικού κολοσσού αλουμινίου Rusal.

“Όλος ο κόσμος θα είναι διαφορετικός μετά από αυτά τα γεγονότα και η Ρωσία θα είναι διαφορετική,” δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE