Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λευκωσία συνελήφθη 44χρονος - Τον έψαχναν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λευκωσία συνελήφθη 44χρονος - Τον έψαχναν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες, στη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Πρόκειται για 44χρονο και 40χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Πρώτος χρονικά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος, κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, σε οικία στη Λευκωσία. Εναντίον του 40χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, τον Ιανουάριο του 2022.

Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Λευκωσία και συνελήφθη ο 44χρονος. Εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για δύο υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου 2021.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.