Πήραν αποκριάτικα εξώδικα - Safepass και μάσκες έφεραν μπελάδες σε υπεύθυνους υποστατικών

Πήραν αποκριάτικα εξώδικα - Safepass και μάσκες έφεραν μπελάδες σε υπεύθυνους υποστατικών

Σε καταγγελίες 18 πολιτών και 5 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.308 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 695 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 144 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 506 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 4 πολίτες και 2 υποστατικά, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 137 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 3 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 412 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 148 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 251 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 15 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Σε σχέση με τα πρόστιμα, μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι εξώδικο πρόστιμο 3.000 ευρώ που εκδόθηκε σε πρακτορείο στοιχημάτων, στην επαρχία Πάφου, γιατί δεν υπήρχε άτομο στην είσοδο του πρακτορείου να ελέγχει για safepass, ενώ υπήρχε πελάτης εντός του πρακτορείου χωρίς να είναι κάτοχος safepass.

Επίσης, στην Λάρνακα εκδόθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ σε υπεραγορά γιατί υπάλληλοι της δεν έφεραν μάσκα και δεν είχαν στην κατοχή τους safepass.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.