Ιωάννα Μαλέσκου: Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον πατέρα της – Τι λέτε μοιάζουν;

Ιωάννα Μαλέσκου: Φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον πατέρα της – Τι λέτε μοιάζουν;

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ιδιαίτερη αδυναμία έχει στον πατέρας της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με την καθημερινή εκπομπή που διατηρεί έχει δημιουργήσει μία στενή σχέση με τους τηλεθεατές της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρετε στην πολυαγαπημένη της οικογένεια.

Μάλιστα, μιλάει συχνά με καμάρι τονίζοντας πως αν και ζουν μακριά της την έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος σε κάθε της βήμα.Πρόσφατα, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον πατέρα της με τον οποίο ομολογουμένως μοιάζουν πολύ.

Στην ανάρτηση πατέρας και κόρη ποζάρουν αγκαλιά, χαμογελαστοί και η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται να έχει παραδοθεί στην αγάπη του.

«Σε ποιον μοιάζω λέτε;» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να επισημάνουν την ομοιότητα τους.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με τον πατέρας της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.