ΕΛΛΑΔΑ

Δεν είναι σίγουρο αν θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι ελληνικές τράπεζες

Δεν είναι σίγουρο αν θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι ελληνικές τράπεζες

Δεν είναι σίγουρο αν οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες ημερήσιες εκροές καταθέσεων, θα είναι σε θέση να ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα, δήλωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της συνεδρίας των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που έγινε την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων που γνωρίζουν το περιεχόμενο των συζητήσεων.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία από τους Υπουργούς της Ευρωζώνης για το θέμα της Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισεμπλουμ ζήτησε από το εκτελεστικό μέλος της ΕΚΤ, Γάλλο Μπενουά Κερέ να αναφέρει κατά πόσον οι ελληνικές τράπεζες θα είναι σε θέση να ανοίξουν αύριο, Παρασκευή.

Ο κ. Κερέ απάντησε: "Αύριο, ναι. Τη Δευτέρα, δεν γνωρίζω".

Τραπεζικές πηγές δήλωσαν την Πέμπτη ότι μεταξύ της περασμένης Δευτέρας και Τετάρτης, οι Έλληνες απέσυραν περίπου €2 δισεκατομμύρια από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top