ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Μέχρι και την Τρίτη η σκόνη - Χειμωνιάτικο το σκηνικό και πάλι

Καιρός: Μέχρι και την Τρίτη η σκόνη - Χειμωνιάτικο το σκηνικό και πάλι

Χαμηλή πίεση με κέντρο νότια της Κύπρου επηρεάζει την περιοχή και το ισχυρό μέχρι πολύ ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα σταδιακά εξασθενεί από το βράδυ της Κυριακής.

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη μέχρι και την Τρίτη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα πιθανό να είναι αυξημένες. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, το απόγευμα της Κυριακής, ήταν 28 εκατοστά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ, αλλά αργότερα αναμένεται να εξασθενίσουν και να καταστούν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, αλλά σταδιακά αναμένεται να καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, Καθαρά Δευτέρα, αρχικά θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και είναι πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί και στα ανατολικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά στο εσωτερικό θα πνέουν μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου θα είναι ταραγμένη, για να καταστεί μέχρι το απόγευμα γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, αλλά στο δυτικό μισό θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, όπου και δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους είναι πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και χιόνι στα ψηλότερα ορεινά, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω ή πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και χιόνι στα ψηλότερα ορεινά, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω ή πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top