ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζήτησαν ειρήνη και τερματισμό του πολέμου – Βίντεο από εκδήλωση διαμαρτυρίας Ουκρανών στο Παραλίμνι

Ζήτησαν ειρήνη και τερματισμό του πολέμου – Βίντεο από εκδήλωση διαμαρτυρίας Ουκρανών στο Παραλίμνι

Ειρήνη και τερματισμό της αιματοχυσίας ζήτησαν δεκάδες Ουκρανοί στο Παραλίμνι.

Σήμερα Κυριακή, (6/3/2022) στις 11 το πρωί στην πλατεία του Παραλιμνίου, δεκάδες Ουκρανοί όλων των ηλικιών διοργάνωσαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας, ζητώντας ειρήνη και τερματισμό του πολέμου στη χώρα τους.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ζητούν από την ΕΕ και τους ισχυρούς του κόσμου στήριξη. Μιλούν για έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις πόλεις που βομβαρδίστηκαν και για νοσοκομεία που καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FamagustaNews, οι πρώτοι πρόσφυγες κατέφθασαν στην Κύπρο και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για γυναίκες και παιδιά που κατάφεραν να φύγουν από την Ουκρανία όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

Οι Ουκρανοί μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους Κύπριους πολίτες που στέκονται δίπλα τους και που τους στηρίζουν.

Πηγή: famagousta.news

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top