Διεκόπη η δεύτερη προσπάθεια απομάκρυνσης των αμάχων της Μαριούπολης - Σφοδροί βομβαρδισμοί γύρω από το Κίεβο

Διεκόπη η δεύτερη προσπάθεια απομάκρυνσης των αμάχων της Μαριούπολης - Σφοδροί βομβαρδισμοί γύρω από το Κίεβο

Στην ενδέκατη ημέρα του μπήκε σήμερα ο πόλεμος στην Ουκρανία με τις ρωσικές δυνάμεις να συνεχίζουν την ευρεία επίθεσή τους στη χώρα έχοντας καταλάβει πολλές πόλεις και χωριά προκαλώντας ανθρωπιστικό δράμα καθώς περίπου ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ έκδηλη είναι η αγωνία για τους δεκάδες χιλιάδες αμάχους που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο μέτωπο.

Χθες, Σάββατο, η κατάπαυση του πυρός για την απομάκρυνση των αμάχων σε πολιορκούμενες περιοχές της νοτιοανατολική Ουκρανίας ναυάγησε, με τις ρωσικές δυνάμεις να κλιμακώνουν τους βομβαρδισμούς σε πόλεις-κλειδιά.

Η υπό πολιορκία Μαριούπολη έχει βυθιστεί σε ανθρωπιστική κρίση, οι κάτοικοί της παραμένουν παγιδευμένοι χωρίς νερό, τρόφιμα, ρεύμα και φάρμακα, και ο ρωσικός στρατός εντείνει τους βομβαρδισμούς.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE