Χειροπέδες σε 35χρονο που έστελνε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Χειροπέδες σε 35χρονο που έστελνε βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» πληροφορία της Europol

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός πρόσωπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 35χρονου, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία όπου διαμένει, μετά από πληροφορία, ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλους χρήστες, ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Στην κατοχή του 35χρονου εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE