Ακόμα 8 θανάτους λόγω Covid ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας - Δείτε αναλυτικά

Ακόμα 8 θανάτους λόγω Covid ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας - Δείτε αναλυτικά

Στο πλαίσιο της καταγραφής των στοιχείων από τη Μονάδα Παρακολούθησης Υγείας, το Υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει σε ενημέρωση της βάσης δεδομένων που διατηρεί για τους θανάτους ασθενών, έχοντας καταγράψει και επαληθεύσει όλα τα δεδομένα που δηλώθηκαν τους προηγούμενους μήνες στη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης.

Στο πλαίσιο του ελέγχου αυτού, προκύπτει ότι ο συνολικός αριθμός των ασθενών που απεβίωσαν με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2022 είναι 869 και όχι 861, όπως αναφέρεται στη χθεσινή ημερήσια ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι 8 θάνατοι που δηλώθηκαν εκπρόθεσμα αφορούν σε:

Γυναίκα, ηλικίας 60 ετών, που απεβίωσε στις 13/04/2021

Γυναίκα, ηλικίας 87 ετών, που απεβίωσε στις 15/04/2021

Γυναίκα, ηλικίας 60 ετών, που απεβίωσε στις 02/12/2021

Άνδρα, ηλικίας 96 ετών, που απεβίωσε στις 30/04/2021

Γυναίκα, ηλικίας 83 ετών, που απεβίωσε στις 13/08/2021

Γυναίκα, ηλικίας 66 ετών, που απεβίωσε στις 11/08/2021

Γυναίκα, ηλικίας 61 ετών, που απεβίωσε στις 04/08/2021

Άνδρα, ηλικίας 87 ετών, που απεβίωσε στις 22/07/2021

Ως εκ τούτου, από τη σημερινή καθημερινή ανακοίνωση, οι νέοι θάνατοι με υποκείμενη αιτία θανάτου την COVID-19, θα προστίθενται στον συνολικό αριθμό των 873. Από αυτούς οι 534 αφορούν άντρες και οι 335 γυναίκες.

Το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επικαιροποίηση των βάσεων δεδομένων του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο την ορθή και ολοκληρωμένη καταγραφή των στοιχείων επιδημιολογικής επιτήρησης. Για σκοπούς διαφάνειας, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώνει για οποιαδήποτε νέα δεδομένα καταγράφει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE