ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε ξαφνικά 14χρονη στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Ψάχνει τα αίτια ο ΟΚΥπΥ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε ξαφνικά 14χρονη στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Ψάχνει τα αίτια ο ΟΚΥπΥ

Τραγωδία σημειώθηκε χθες Πέμπτη 3 Μαρτίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα 14χρονο κορίτσι πού νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεκατετράχρονη έπασχε από καρκίνο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό να διαγνωσθεί από τους γιατρούς μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε. Μάλιστα χθες κλήθηκε ιατρός από το Ισραήλ για να εξετάσει το κορίτσι, ωστόσο δεν πρόλαβε να φθάσει στην Κύπρο καθώς το κορίτσι απεβίωσε.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπος Χαριλάου, μιλώντας στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" δεν τοποθετήθηκε για τις πληροφορίες αναφέροντας ότι είναι νωρίς να μιλάμε χωρίς να έχουμε αποτελέσματα από έρευνα. "Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα" σημείωσε χαρακτηριστικά καθώς δεν έχει γίνει ενδελεχης έρευνα. 

Όπως τόνισε θα διεξαχθεί έρευνα για τυχόν αμέλεια και για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 14χρονου κοριτσιού.

Δείτε εδώ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE