Ο ΠτΔ προτίθεται να συγκαλέσει σε σύσκεψη τις πολιτικές δυνάμεις για συζήτηση του εθνικού μας θέματος

Ο ΠτΔ προτίθεται να συγκαλέσει σε σύσκεψη τις πολιτικές δυνάμεις για συζήτηση του εθνικού μας θέματος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προτίθεται σύντομα να συγκαλέσει σε σύσκεψη τις πολιτικές δυνάμεις για συζήτηση επί των τελευταίων εξελίξεων στο εθνικό μας θέμα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Με αφορμή ανακοινώσεις και δηλώσεις πολιτικών κομμάτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιθυμεί να καταστήσει για άλλη μια φορά σαφές ότι, στη βάση της πάγιας πρακτικής του για ενημέρωση των κομμάτων, όποτε προκύπτει η ανάγκη, προτίθεται σύντομα να συγκαλέσει σε σύσκεψη τις πολιτικές δυνάμεις, όπως εξάλλου τις είχε ενημερώσει σχετικά κατά την προηγούμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, για συζήτηση επί των τελευταίων εξελίξεων στο εθνικό μας θέμα, αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί επιβεβλημένη την ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου γεγονός που αποδεικνύουν και οι συχνές συγκλήσεις του Εθνικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.