Αποκλείστηκαν από τα γήπεδα οι δύο που άναψαν πυρσούς - Η απόφαση Δικαστηρίου

Αποκλείστηκαν από τα γήπεδα οι δύο που άναψαν πυρσούς - Η απόφαση Δικαστηρίου

Διατάγματα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους για τους δύο κατηγορούμενους.

Για άμεση εκδίκαση καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροτεχνημάτων, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, με κατηγορούμενους δύο άντρες ηλικίας 25 και 18 ετών, που κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ, άναψαν πυρσούς ενώ βρίσκονταν σε κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα, στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού των δύο κατηγορουμένων από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Οι 25χρονος και 18χρονος εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους αναμμένους πυρσούς, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Τσιρείου Σταδίου και οδηγήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννου για εξετάσεις. Αυτοί συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για εκδίκαση της υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων.

Η επόμενη ημερομηνία ακρόασης ορίστηκε στις 13 Απριλίου, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού υπέγραψαν χρηματική εγγύηση ύψους 5,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.