Έκτακτη σύσκεψη Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για μείωση του φόρου στα καύσιμα

Έκτακτη σύσκεψη Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για μείωση του φόρου στα καύσιμα

Έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής πραγματοποιείται αυτή την ώρα για συζήτηση το νομοσχεδίου που κατέθεσε η Κυβέρνηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Χριστιάνα Ερωτοκρίτου ζήτησε την σύγκληση της σύσκεψης μεσούσης της συνεδρία της Ολομέλειας, ώστε να συζητηθεί το θέμα. Τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών αποχώρησαν από την Ολομέλεια και συζητούν το θέμα σε κλειστή συνεδρία.

Στη συνέχεια το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.