Τραγωδία δίχως τέλος στην Ουκρανία - Ξεκληρίστηκε όλο το χωριό Μπαστάνκα, μόνος επιζώντας ένας σκύλος

Τραγωδία δίχως τέλος στην Ουκρανία - Ξεκληρίστηκε όλο το χωριό Μπαστάνκα, μόνος επιζώντας ένας σκύλος

Τραγωδία χωρίς τέλος για τον πόλεμο στην Ουκρανία που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για έβδομη μέρα μετά την εισβολή της Ρωσίας την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ουκρανικών αρχών, το χωριό Μπαστάνκα (Bashtanka) βορειοανατολικά του Μικολάιβ δεν επέζησε κανείς από τις σκληρές μάχες και τους βομβαρδισμούς εκατέρωθεν, παρά μόνο ένα σκύλος.

Την είδηση μετάδωσαν οι ουκρανικες αρχές, σύμφωνα με τις οποίες στελέχη της ουκρανικής αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν μόνο πτώματα και ερείπια.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE