Στο Προεδρικό ο Ισραηλινός Πρόεδρος - Δείτε βίντεο από την υποδοχή

Στο Προεδρικό ο Ισραηλινός Πρόεδρος - Δείτε βίντεο από την υποδοχή

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε γύρω στις έντεκα ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Λευκωσία.

Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών ο κ. Χέρτσογκ κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Οι δύο Πρόεδροι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες αντιπροσωπειών των δύο χωρών και δηλώσεις των δύο Προέδρων στα ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρασημοφορήσει τον Πρόεδρο του Ισραήλ.

Οι διμερείς σχέσεις, η εισβολή στην Ουκρανία και το Κυπριακό είναι στην ατζέντα των συνομιλιών.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE