Νέα ρεκόρ στις τιμές σιτηρών στην ευρωπαϊκή αγορά

Νέα ρεκόρ στις τιμές σιτηρών στην ευρωπαϊκή αγορά

Οι τιμές του σίτου άλεσης και του αραβοσίτου έκλεισαν σήμερα σε νέο ρεκόρ στην ευρωπαϊκή αγορά, αντίστοιχα σε 351,25 ευρώ και 340 ευρώ ανά τόνο για την προθεσμία του Μαρτίου 2022, επηρεασμένες από τη ρωσο-ουκρανική κρίση.

Οι τιμές των σιτηρών συνέχισαν την άνοδό τους από τη χθεσινή ημέρα, ενώ "η κρίση εδραιώνεται": τα ουκρανικά λιμάνια εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα και η ζήτηση είναι μεγάλη, με "αγοραστές που αναζητούν λύσεις" για να αντικαταστήσουν τα ουκρανικά φορτία στα οποία ήλπιζαν ότι μπορούν να υπολογίζουν, εξήγησε στο AFP ο Νταμιέν Βερκάμπρ, μεσίτης για την εταιρία Inter-Courtage.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE