«Βόμβα» στη Ρωσία: Σταματούν τη λειτουργία τους Netflix, Facebook και Twitter

«Βόμβα» στη Ρωσία: Σταματούν τη λειτουργία τους Netflix, Facebook και Twitter

Βαρύ είναι το τίμημα που θα πληρώσει η Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία, με την οικονομία της να τρίζει εκκωφαντικά.

Δεν είναι μόνο οι κυρώσεις που έχουν θέσει εναντίον της οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και οι σημαντικότατες κινήσεις που κάνουν επιχειρήσεις – κολοσσοί.

Υπάρχουν σενάρια περί χρεωκοπίας της Ρωσίας, ενώ ήδη βρίσκονται σε ισχύ capital controls, προκειμένου να συγκρατηθεί το κύμα φυγής των κεφαλαίων από τις τράπεζες, και το χρηματιστήριο παραμένει για άλλη μία ημέρα κλειστό.

Επιπλέον, πολλές είναι οι εταιρίες που ανακοινώνουν ότι σταματούν τη λειτουργία τους στη χώρα, όπως Shell, BP, Visa, Sony Pictures, Netflix, Disney, Volvo, Harley Davidson, General Motors, Facebook, Twitter και Youtube.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE