Καιρός ήταν... Ξεκίνησαν τα πρόστιμα σε όσους παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων - Βαριά η καμπάνα!

Καιρός ήταν... Ξεκίνησαν τα πρόστιμα σε όσους παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων - Βαριά η καμπάνα!

Φαίνεται πως η Κυπριακή αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά την εκστρατεία της, σε όσους παρκάρουν σε θέσεις στάθμευσης αναπήρων.

Το ThemaOnline βρήκε τις δημοσιευμένες φωτογραφίες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Facebook, με το σχόλιο να αναφέρεται πως «όσοι δεν σέβονται θα καταγγέλλονται»

Δείτε τις φωτογραφίες

Αν σταθμεύετε παράνομα σε χώρους στάθμευσης αναπήρων ξανασκεφτείτε το… Ίσως σας προβληματίσει περισσότερο το πρόστιμο των 85 ευρώ… παρά η παρανομία σας! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.