ΟΚΥπΥ: Επαναρχίζουν οι μη επείγοντες χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσηλευτήρια

ΟΚΥπΥ: Επαναρχίζουν οι μη επείγοντες χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσηλευτήρια

Επανέναρξη μη επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σε συνέχεια απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοινώνει την επανέναρξη των μη επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στα νοσηλευτήρια του, από τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ο προγραμματισμός για τις μη επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις που αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ασθενείς των οποίων η χειρουργική τους επέμβαση αναβλήθηκε λόγω πανδημίας και όσων η κατάσταση της υγείας τους έχει επιδεινωθεί.

Η ενημέρωση των ασθενών για την ακριβή ημέρα και ώρα πραγματοποίησης των επεμβάσεων, θα γίνεται τηλεφωνικά από τις διευθύνσεις των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού.

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας υγείας, με επίκεντρο τον ασθενή και σε όλο τον πληθυσμό της Κύπρου, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.