Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης: Εσφαλμένες οι εντυπώσεις ως προς τις θέσεις της για την αξιολόγηση των τετραμήνων

Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης: Εσφαλμένες οι εντυπώσεις ως προς τις θέσεις της για την αξιολόγηση των τετραμήνων

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για την αξιολόγηση των τετραμήνων η πλευρά των Οργανωμένων Γονιών δεν έκανε καμία αναφορά σε εκπαιδευτικούς, στις Οργανώσεις των εκπαιδευτικών, σε πολιτικά κόμματα ή δημοσιογράφους, όπως εσφαλμένα αφήνεται να εννοηθεί, αναφέρει ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Διευκρινίζεται ότι η Συνομοσπονδία κλήθηκε σε συνάντηση εκτάκτως στις 26 Φεβρουαρίου. «Ως Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης, θα τοποθετηθούμε δημόσια την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, σε δημοσιογραφική διάσκεψη για να εκφράσουμε τις διαπιστώσεις μας από την εφαρμογή της νομοθεσίας, το τι ζητάμε ως βελτιωτικές κινήσεις αλλά και τι δυναμικά μέτρα θα πάρουμε έτσι ώστε να προασπίσουμε το Δημόσιο Σχολείο και τα παιδιά μας».

Στη σύσκεψη με τον Υπουργό Παιδείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, άκουσαν την τοποθέτηση του Πρόδρομου Προδρόμου και των άλλων υπηρεσιακών που παρευρέθηκαν σημειώνοντας ότι διήρκεσε μικρό χρονικό διάστημα λόγω της δημοσιογραφικής διάσκεψης του Υπουργού που ακολουθούσε. «Αρχικά, καταθέσαμε απορίες, ενστάσεις αλλά και τη διαφωνία μας τόσο για τα στοιχεία που μας παρουσιάστηκαν, καθώς επίσης και την αντίθεσή μας για τις διαπιστώσεις του Υπουργείου όσον αφορά στις διαδικασίες και στα αποτελέσματα».

Επιπλέον, προστίθεται, εξέφρασαν δυσαρέσκεια γιατί δεν ήταν σε θέση το Υπουργείο να καταθέσει ολοκληρωμένα τις διαπιστώσεις του σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ή καλύτερα που δεν εφαρμόστηκαν όσον αφορά στην Προφορική Αξιολόγηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE