Άμα το αποφάσισε αυτός που τον πληρώνει…

Άμα το αποφάσισε αυτός που τον πληρώνει…

Για 33 μήνες ήταν προπονητής στην Ομόνοια ο Χένιγκ Μπεργκ. Είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 6/6/2019. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής, στην σύγχρονη ιστορία των πρασίνων, σημαίνει ότι έχει… εμπάθεια με τον Νορβηγό.

Οι περισσότεροι πάντως, δεν περίμεναν ότι η απόλυση του Μπεργκ, θα ερχόταν αμέσως μετά την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Θεωρούσαν ότι ο εργοδότης του, θα τον άφηνε στον πάγκο μέχρι τον Μάιο, ελπίζοντας ότι θα… πήγαινε την ομάδα μέχρι τέλους στον θεσμό του κυπέλλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη σοκαριστική τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο, με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Βρετανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE