Αυξάνονται οι νεκροί Έλληνες στην Ουκρανία - Έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Σαρτανά

Αυξάνονται οι νεκροί Έλληνες στην Ουκρανία - Έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Σαρτανά

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας να βρίσκονται σε εξέλιξη στο Γόμελ της Λευκορωσίας, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον ρωσικό στρατό να συνεχίζει τις επιθετικές επιχειρήσεις κατά θέσεων στην Ουκρανία. Μάλιστα, δεν υπάρχει διασταγμός και για τον βομβαρδισμό κατοικημένων περιοχών.

Έτσι, σε νέα επίθεση που πραγματοποιήθηκε ξανά στο χωριό Σαρτανά, έξω από τη Μαριούπολη, πληροφορίες αναφέρουν πως σκοτώθηκαν άλλοι δυο Έλληνες ομογενείς. Πλέον, ο τραγικός απολογισμός των ομογενών που έχασαν τη ζωή τους από ρωσικά πυρά, ανέβηκε στους 12, καθώς είχαν προηγηθεί οι δέκα που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς του Σαββάτου σε Σαρτανά και Μπουγάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE: Ξεκίνησαν οι συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου


Σημειώνεται πως μετά τους βομβαρδισμούς του Σαββάτου, περίπου 80 Έλληνες ομογενείς μεταφέρθηκαν σε ασφαλέστερο σημείο, στη Μαριούπολη, η οποία, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πίεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE