Έλληνας στο Κίεβο: «Με ανησύχησε ότι θα στείλουν Τσετσένους - Δεν διστάζουν να σκοτώσουν κόσμο μέσα στα σπίτια»

Έλληνας στο Κίεβο: «Με ανησύχησε ότι θα στείλουν Τσετσένους - Δεν διστάζουν να σκοτώσουν κόσμο μέσα στα σπίτια»

Η κατάσταση στην Ουκρανία χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως εμπόλεμη , με τους πολίτες να βρίσκονται σε καταφύγια ή στα σπίτια τους κλεισμένοι.

Χιλιάδες κόσμος στα υπόγεια μετρό , προσπαθώντας να προστατευτει απο βομβαρδισμούς απο το Ρώσικο Στρατό.

Στην εκπομπή  Alpha Καλημέρα μίλησε Έλληνας επιχειρηματίας,Τάσος Τσιάμης που ζει στην Ουκρανία και βρίσκεται αυτη τη στιγμή στο Κίεβο, περιγράφοντας όσα βιώνουν και τις συνθήκες που επικρατούν.

Ανέφερε ότι στο Κίεβο τα πράγματα είναι κάπως πιο ήρεμα, και οτι ο Ρωσικος στρατός βρίσκεται 20χιλιομετρα μακριά.

Σε ερώτηση αν τους ανησυχεί η δήλωση ΠΟυτιν για μια πυρηνική επίθεση ο κ.Τσιάμης απάντησε οτι περισσότερο τον ανησυχει η πληροφορία ότι θα στείλουν τσετσένους "Αυτοί είναι σκλήροί, είναι δολοφόνοι. Δεν διστάζουν να σκοτώσουν κόσμο μέσα σε σπίτια"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.