Αμάντα Μπάινς: Μετά τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «σπάει» κι εκείνη την κηδεμονία της

Αμάντα Μπάινς: Μετά τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «σπάει» κι εκείνη την κηδεμονία της

Εκτός από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ακόμα μία διάσημη γυναίκα βρίσκεται σε καθεστώς κηδεμονίας, από το οποίο προσπαθεί και να ξεφύγει.

Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Αμάντα Μπάινς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του NBC, η 35χρονη κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, προκειμένου να διακόψει την κηδεμονία της.

Τα τελευταία 9 χρόνια, συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2013, τον έλεγχο της περιουσίας της, καθώς και της προσωπικής της ζωής έχει η μητέρα της, Λιν Μπάινς.

Η ηθοποιός κρίθηκε ακατάλληλη να διαχειριστεί τη ζωή της μόνη της, μετά τη διάγνωσή της το 2013 ως ψυχικά ασθενής. Ο λόγος που έφτασε η Αμάντα Μπάινς ως το ψυχιατρείο, ήταν ένα περιστατικό στο Θάουζαντ Όακς.

 Συγκεκριμένα, η 26χρονη τότε, σταρ υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, είχε βάλει φωτιά στην αυλή ενός σπιτιού. Οι γονείς της τότε, υπέβαλαν αίτηση στο δικαστήριο να μπει η γυναίκα σε κηδεμονία, ισχυριζόμενοι ότι είχε γίνει «παρανοϊκή».

Έκτοτε, τον αποκλειστικό έλεγχο της ζωής της έχει η μητέρα της, η οποία όμως, την στηρίζει σε όλα της τα βήματα.

Η δικηγόρος της, Ταμάρ Αρμίνακ υποστηρίζει στο BuzzFeed News, πως η πελάστισσά της έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο από τότε και θεωρεί ότι μπορεί να επανακτήσει τη ζωή της.

«Είμαι περήφανη. Έγραψα την αναφορά της βασιζόμενη στην κατάστασή της και θεωρώ ότι θα τα καταφέρει. Ξέρω ότι η Λιν ανυπομονεί αυτή τη φορά να δει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της κόρης της, σαν μητέρα και όχι σαν "συντηρήτριά" της», δήλωσε η δικηγόρος.

Η κηδεμονία της ωστόσο, δεν έχει κανένα κοινό με τη γνωστή σε όλους πλέον, τραγική κατάσταση που έζησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Όπως αναφέρει κι η δικηγόρος της, η ηθοποιός είναι απολύτως ευχαριστημένη με τις παραμέτρους της κηδεμονίας της και «κατανοεί τα οφέλη που έχει στη ζωή της». Οι γονείς της μάλιστα, της δείχνουν μεγάλη συμπαράσταση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amanda Bynes (@rlamandabynes)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.