Συγκέντρωση και σήμερα στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»

Συγκέντρωση και σήμερα στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»

Μια μέρα μετά τη χθεσινή συγκέντρωση κατά της λιτότητας, η οποία δεν είχε την ανταπόκριση που ανέμεναν οι διοργανωτές, διοργανώνεται σήμερα στο ίδιο σημείο συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Η συγκέντρωση υπέρ του ευρώ διοργανώθηκε μέσω των social media, με αποστολή ενημερωτικού υλικού σε περισσότερους από 30.000 χρήστες. Το σύνθημα των διαδηλωτών απόψε θα είναι «Μένουμε Ευρώπη», καθώς, όπως σημειώνει η ομάδα των διοργανωτών της συγκέντρωσης, ο στόχος τους είναι να καταθέσουν «την αγωνία και τη διαμαρτυρία μιας μεγάλης μερίδας πολιτών για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης».

Η συγκέντρωση αυτή γίνεται σε απάντηση αυτής που έγινε χθες κατά της λιτότηας με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία έδωσαν το παρόν 5.000 πολίτες, με μεγάλο ποσοστό των συγκεντρωμένων να είναι άνω των 55 ετών. 

Στάζει χολή η Αυγή για τη σημερινή συγκέντρωση 

Η μικρή ανταπόκριση του κόσμου στην χθεσινή διαδήλωση στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ δυσαρέστησε τα στελέχη του κόμματος και απογοήτευσε πολλούς. Ο διευθυντής της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος, μάλιστα, προσπαθεί να ακυρώσει τη σημερινή ευρωπαϊκή διαδήλωση και προκαταλαμβάνει ότι σε αυτή  θα δώσουν το παρόν πλούσιοι για να διεκδικήσουν, όπως γράφει «έναν κόσμο χωρίς φτωχούς». Το άρθρο του κ. Μουλόπουλου έχει τίτλο «Το Tea Party πάει Σύνταγμα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE