Αύριο η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού - Αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Αύριο η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού - Αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ο Δήμος Λεμεσού μετά την απόφαση του για αναβολή της πανηγυρικής στέψης της Βασίλισσας που ήταν προγραμματισμένη για την Τσικνοπέμπτη, ενημερώνει με νέα ανακοίνωση για τις αλλαγές που προκύπτουν στο πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022:

α) Η σημερινή εκδήλωση «Οι κανταδόροι τραγουδούν στις συνοικίες» μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί το συντομότερο.

β) Η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού, Βέρας Ευθυμίου Παρλαλίδου, θα γίνει αύριο 27.2.22 στις 8μ.μ πριν την έναρξη της εκδήλωση «Λες και ήταν χθες» στο Χαρουπόμυλο Λανίτη. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται διαδικτυακά με Live streaming μέσω της σελίδας www.golive.cy/limassolcarnival ή μέσω του facebook του Λεμεσιανού Καρναβαλιού @LimassolCarnivalofficial.

Για την σωστή ενημέρωση του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού https://www.limassolmunicipal.com.cy/el/program-limassol-carnival όπου αναρτώνται έγκαιρα όλες οι αλλαγές του προγράμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE