Ηλεκτρονικός πόλεμος κατά της Ρωσίας - Οι Anonymous χάκαραν το σάιτ του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και διέρρευσαν δεδομένα

Ηλεκτρονικός πόλεμος κατά της Ρωσίας - Οι Anonymous χάκαραν το σάιτ του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και διέρρευσαν δεδομένα

Οι Anonymous ανακοίνωσαν στο Twitter ότι παραβίασαν τη βάση δεδομένων του ιστότοπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα.

Στο Twitter της, η ομάδα δημοσίευσε επίσης screenshots των δεδομένων και παρείχε έναν σύνδεσμο όπου οι χρήστες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου βγάζει σφάλμα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την ρωσο-ουκρανική κρίση εδώ.

Νωρίτερα, η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα «περιοριστεί εν μέρει» η πρόσβαση στο Facebook, αφού ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης περιόρισε τους λογαριασμούς αρκετών οργανισμών μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζονται από το Κρεμλίνο μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.

Στην αρχική ανάρτησή τους οι Anonymous είχαν αναφέρει: «Οι Anonymous εμπλέκονται σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Ενώ αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μιλά για το σύνολο της συλλογικότητας των Anonymous, μπορούμε στην πραγματικότητα να αναφέρουμε τις ενέργειες των Anonymous κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θέλουμε ο ρωσικός λαός να καταλάβει ότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του από φόβο αντιποίνων. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι, ενώ οι άνθρωποι μας σε όλο τον κόσμο καταστρέφουν τους παρόχους διαδικτύου σας, κατανοήστε ότι αυτό έχει στόχο εξ ολοκλήρου τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν.»

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE